‘Ferrometal Fix master’ – top quality fasteners for all needs

‘Ferrometal Fix master’ – top quality fasteners for all needs
‘Ferrometal Fix master’ – top quality fasteners for all needs
--

If you want to use a reliable and comprehensive fastening solution, “Fix master” offers an assortment with wide options, suitable for the needs of both professionals and craftsmen. Over the years, “Fix master” has proven itself as a reliable partner in the fastener industry, offering more than 10,000 product names for a wide variety of constructions.

“Fix master” stiprinājumi ir plaši pielietojami dažādiem materiāliem — kokam, metālam un betonam. Produktu vispusība palīdz bez piepūles un efektīvi apmierināt dažādas stiprinājumu vajadzības gan vērienīgos būvniecības projektos, gan arī mazākos remontdarbos mājās.

[–>[–>

“Fix master” – tā ir drošība un kvalitāte

[–>

Drošība un uzticamība ir “Fix master” vērtības. Katrs produkts ir testēts un pārbaudīts praksē, lai tas atbilstu profesionālas izmantošanas visstingrākajām prasībām. Varat paļauties – izvēloties “Fix master”, lietosiet produktus, kas ir izstrādāti, lai kalpotu ilgi un ar tiem varētu strādāt pat sarežģītos apstākļos.

[–>[–>

Pievilcīgs izskats, lai vieglāk izvēlēties

[–>

“Fix master” produkti ir viegli atpazīstami pēc zaļā iepakojuma, kas izveidots tā, lai preču izvēle un izskats veikalā būtu pēc iespējas vienkāršāka un pievilcīgāka. Krāsu kodi un skaidrie marķējumi palīdz izvēlēties katram nolūkam piemērotākos produktus. 

[–>

Atbalsts un apmācība “Fix master” izplatītājiem

[–>

Jau 15 gadus “Ferrometal” saviem izplatītājiem piedāvā sistēmas, kas atbalsta un atvieglo pārdošanu, sākot ar veikalu plauktiem un beidzot ar pasūtīšanu. Turklāt “Ferrometal” pēc nepieciešamības piedāvā apmācību par produktiem un rūpējas par preču klāsta aktualizēšanu un atbilstību pastāvīgi mainīgā tirgus vajadzībām.

[–>

Izvēloties “Fix master”, jūs izvēlaties kvalitāti, uzticamību un ērtu izmantošanu.

[–>[–>

Meklējam “Ferrometal Fix master” produkcijas izplatītājus Latvijā – ja vēlaties sadarboties, sazinieties ar mums!

[–>

Lai vairāk uzzinātu par “Fix master” produktiem, rakstiet uz e-pasta adresi [email protected] vai zvaniet pa tālruni +371 6728 0581.

[–>

“Ferrometal Latvija”, Jūrmalas iela 13C, Babītes pagasts, Mārupes novads, LV-2107 Piņķi, Latvija

Follow “Delfi” also on Instagram or YouTube profile – join to learn the most important and interesting things first!

The content of the publication or any part of it is protected by copyright within the meaning of the Copyright Law, and its use without the permission of the publisher is prohibited. Read more here


The article is in Latvian

Tags: Ferrometal Fix master top quality fasteners

-

PREV The week will start with warm weather, the water temperature in the swimming areas does not yet reach +15 degrees
NEXT The liquidators of “ABLV Bank” are trying to collect more than 3.6 million euros from the police