Rebela Wilson lost her virginity only at the age of 35

Rebela Wilson lost her virginity only at the age of 35
Rebela Wilson lost her virginity only at the age of 35
--

The world-famous Australian actress Rebel Wilson has written a book about her life, which is scheduled to be released on April 2. Tabloids catch the most interesting facts that the star has revealed about himself. One of those – it turns out, she lost her virginity only at the age of 35. Wilson is currently 44 years old.

Jau pāris gadus Vilsone ir kopā ar latvieti Ramonu Agrumu, abas mīlnieces 2022. gada novembrī sagaidīja ģimenē surogātmātes dāvātu mazuli un 2023. gada februārī saderinājās. Savā grāmatā “Rebel Rising” Vilsone stāsta arī par savu intīmo attiecību ceļu – kā viņa no vīriešiem nonāca līdz sievietēm.

[–>

Taču lielāko uzmanību izpelnījusies aktrises atzīšanās, ka fizioloģiski viņa nevainību zaudējusi salīdzinoši vēlu, proti, 35 gadu vecumā. Vilsone par šo aspektu runā tālab, ka vēlas jaunākiem cilvēkiem dot pozitīvu vēstījumu – par to nav jākaunas. Savos memuāros viņa raksta: “Cilvēki drīkst ar to nogaidīt tik ilgi, līdz jūtas nobrieduši. Jums, protams, nav obligāti jāgaida līdz trešajam gadu desmitam, kā tas gadījās man, taču nekādu spiedienu nevainības zaudēšanas dēļ nudien nebūtu jājūt,” skaidro Vilsone.

[–>

Pusaudzes gados Rebela izvairījusies no tematiem par seksu. Būdama jaunava, viņa jutusies apmulsusi, tāpēc bieži vien citiem melojusi. Piemēram, savam labākajam draugam teikusi, ka nevainību zaudēja 23 gadu vecumā. Reiz viņa piedalījusies sarunā, kur šis temats tika apspriests, un kāds teicis: “Pirmais sekss 24 gadu vecumā ir ļoti vēlu!” Vilsone: “Ak, Dievs, man ir 35, pie velna! Es laikam esmu vislielākā neveiksminiece,” viņa toreiz nodomājusi.

[–>

Tagad, būdama jau ceturtajā gadu desmitā, aktrise spriež, ka būtu vairāk izpētījusi pati savu seksualitāti, ja piederētu citai paaudzei. Nedaudz vēlāk dzimušai. Kādreiz viņa bijusi stingri pārliecināta, ka seksuāli viņu piesaista tikai vīrieši, jo tāds bijis vispārējais sabiedrības viedoklis. Vēlāk viņa satikusi kādu tenisisti un atskārtusi, ka saista arī dāmas. Memuāros Vilsone analizē, ka tas noticis pēc tēva nāves, tad viņa sākusi pa īstam sevi iepazīt arī seksuālā plānā. Kamēr tēvs bija dzīvs, aktrisei šķitis, ka arī laulības ir “briesmīga lieta” un laika izšķiešana.

[–>

Tagad viņa pošas kāzām ar latviešu izcelsmes modes dizaineri Ramonu Agrumu. Grāmatā Vilsone atzīst, ka tikai nesen jūtas uzplaukusi kā sieviete un beidzot jūtas gatava ģimenei. Kāzu datumus abas mīlnieces vēl nav izziņojušas.

[–>

Follow “Delfi” also on Instagram or YouTube profile – join to learn the most important and interesting things first!

The content of the publication or any part of it is protected by copyright within the meaning of the Copyright Law, and its use without the permission of the publisher is prohibited. Read more here


The article is in Latvian

Tags: Rebela Wilson lost virginity age

-

NEXT PHOTO. Feathers, floral applications or minimalism? Exclusive interview with the designer about wedding dress trends