‘Revolut’ conquers the mortgage market; will compete with banks

‘Revolut’ conquers the mortgage market; will compete with banks
‘Revolut’ conquers the mortgage market; will compete with banks
--

The popular financial app “Revolut” in Europe and Latvia, which has set the ambition to become a one-stop shop for all “financial services”, plans to take another step towards achieving its goal this year and at least start offering mortgage loans to Lithuanians. In the program “Nákotnes kapitāls” Andrjus Bičeika, deputy executive director of “Revolut” bank registered in Lithuania and member of the board of “Revolut Holdings Europe” tells about it.

“Revolut” 2015. gadā Lielbritānijā dibināja krievu un ukraiņu izcelsmes uzņēmēji Niks Storonskis (sākoties karam, atteicās no Krievijas pases un ir Lielbritānijas pilsonis) un Vlads Jatsenko kā finanšu tehnoloģiju lietotni ātru maksājumu un vienkāršu, neformālu norēķinu veikšanai. Kopš tā laika uzņēmums ir izaudzis līdz vairāk nekā sešiem tūkstošiem darbinieku.

[–>

Tā ir arī populāra lietotne Latvijā, un tās lietotāju skaits ir ap 330 tūkstošiem. Bičeika skaidro, ka starp populārākajiem pakalpojumiem vēl aizvien ir maksājumu veikšana.

[–>

Vienlaikus aizvien tiek pievienoti jauni pakalpojumi. Nu kompānija met acis uz hipotēku tirgu.

[–>

Bičeika “Nākotnes kapitālā” sacīja, ka hipotekārā kredīta saņemšanas process Baltijas reģionā nav sliktākais Eiropā, taču “Revolut” kā digitāla platforma, kas fokusēta uz lietotāja pieredzi, saredz iespējas, kā varētu to uzlabot.

[–>

Piemēram, lai klients tradicionālā veidā saprastu, cik lielu aizdevumu banka ir gatava dot, viņam nepieciešams doties uz kredītiestādi ar jau konkrētu īpašumu un, vēlams, arī tā novērtējumu. “Revolut” pārstāvis uzskata, ka mājokļa novērtējums nav tik svarīgs, lai saprastu, cik lielu summu banka varētu aizdot, jo populārās vietās, kur notiek daudz nekustamā īpašuma darījumu, ir pieejami tirgus dati par to, cik tad šādā vietā maksā īpašums.

[–>

[–>

Bet par “Revolut” plāniem uzzini raidījumā!

[–>

Jaunajā sezona investori turpinās izpētīt ieguldījumu iespējas, tiksies ekpertiem un amatieriem, runās ar biržā strādājošo uzņēmumu un investīciju platformu pārstāvjiem un turpinās stāstīt par to, cik viegli vai grūti ir rūpēties par savu “Nākotnes kapitālu”.

[–>

Raidījuma jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos.

[–>

Raidījums tapis sadarbībā ar “SEB Roboinvestoru”!

To continue reading, purchase a subscription.

Please wait!

We adapt the most suitable subscription offer for you…

Subscription offer not visible? Please turn off your ad blocker or reload the page.
In case of questions, write to [email protected]

Follow “Delfi” also on Instagram or YouTube profile – join to learn the most important and interesting things first!

The content of the publication or any part of it is protected by copyright within the meaning of the Copyright Law, and its use without the permission of the publisher is prohibited. Read more here


The article is in Latvian

Tags: Revolut conquers mortgage market compete banks

-

PREV Tens of thousands of people in Georgia are protesting against the “foreign agents” law
NEXT Cancers must distinguish rational decisions from emotional ones, Virgos will want to let loose – May 1 horoscope