Embiid scores 50 points in NBA playoffs despite Bell’s palsy

Embiid scores 50 points in NBA playoffs despite Bell’s palsy
Embiid scores 50 points in NBA playoffs despite Bell’s palsy
--

In the National Basketball Association (NBA) playoffs, Joel Embiid scored 50 points in an impressive individual performance to help the Philadelphia 76ers win their first series against the New York Knicks, but he announced after the game that he was on the court with facial nerve damage, or Bella paralysis.

“76ers” savā laukumā ar rezultātu 125:114 pārspēja Ņujorkas “Knicks”, sērijā līdz četrām uzvarām samazinot deficītu līdz 1-2.

[–>

Embīds laukumā pavadīja nepilnu 41 minūti, guva 50 punktus, realizējot astoņus divpunktu metienus (8/12), piecus tālmetienus (5/7) un 19 soda metienus (19/21). Viņa kontā arī astoņas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles un viens bloķēts metiens.

[–>

Šī bija centra spēlētāja rezultatīvākā NBA izslēgšanas spēle.

[–>

Pēc mača viņš atklāja, ka Bella paralīze ietekmē viņa sejas kreiso pusi. “Tas sākās dienu vai divas pirms spēles pret Maiami “Heat” “play-in” turnīrā. Man bija smagas migrēnas, bet domāju, ka tas nav nekas,” ESPN citē Embīda teikto pēc mača. “Tas ir diezgan kaitinoši. Tas ietekmē manu sejas kreiso pusi, manu muti un manu aci. Jā, tas ir bijis sarežģīti. Bet es neesmu tas, kurš padodas. Jāturpina cīnīties. Man par šo ir žēl, bet tas nav attaisnojums. Jāturpina cīnīties.”

[–>

Embīds šajā mačā bija ļoti kareivīgi noskaņots, un viņš izcēlās ar vairākām darbībām, kuras īsti nevar uzskatīt par sportiskām, tomēr tiesneši viņam piešķīra tikai vienu nesportisko piezīmi.

[–>

[–>

Uzvarētāju labā 25 punktus guva Tairīss Maksijs, kuram arī septiņas piespēles, bet 15 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Kellijam Ūbrem.

[–>

“Knicks” komandu no zaudējuma neglāba Džeilena Bransona 39 gūtie punkti, 20 punktus guva Džošs Hārts, savukārt 17 punkti Ogugua Anunobijs.

[–>

Citā mačā Denveras “Nuggets” ar 112:105 izbraukumā pārspēja Losandželosas “Lakers”, sērijā līdz četrām uzvarām panākot rezultātu 3-0.

[–>

Vairāk nekā 20 punktus guva četri “Nuggets” spēlētāji. 29 punktus sameta Ārons Gordons, Nikola Jokičs izcēlās ar 24 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām, 22 punkti Džamālam Marejam, bet 20 punktus pievienoja Maikls Porters. “Lakers” sastāvā Entonijs Deiviss guva 33 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas, 26 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Lebronam Džeimsam, bet 22 punktus guva Ostins Rīvss.

[–>

Savukārt Orlando “Magic” izbraukumā ar 121:83 sagrāva Klīvlendas “Cavaliers”, pārņemot vadību sērijā ar 2-1. Paolo Bankero uzvarētāju komandas labā sameta 31 punktu un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, bet 24 punkti Džeilenam Sagsam. “Cavaliers” rindās 15 punktus guva Džerets Alens, savukārt 13 punktus pievienoja Donovans Mičels.

[–>

Follow “Delfi” also on Instagram or YouTube profile – join to learn the most important and interesting things first!

The content of the publication or any part of it is protected by copyright within the meaning of the Copyright Law, and its use without the permission of the publisher is prohibited. Read more here


The article is in Latvian

Tags: Embiid scores points NBA playoffs Bells palsy

-

NEXT The players of “Bayern” and “Real” play a draw in the semi-finals of the Champions League