Ieva Ilves tells for the first time about the backstage of the marriage collapse

Ieva Ilves tells for the first time about the backstage of the marriage collapse
Ieva Ilves tells for the first time about the backstage of the marriage collapse
--

Diplomat and cyber security policy expert Ieva Ilves gave the first interview after the announcement of the collapse of her marriage – after seven years of living together, her union with the former president of Estonia Tomas Hendriks Ilves broke up. In a conversation with “Ieva” magazine, Ilvesa reveals that the legal process of divorce is currently underway and that the apparently happy marriage was just a facade, the problems have been there for a long time.

Mīlasstāsta sākums līdzinājies pasakai, neslēpj Ilvesa. Viņa uzsver, ka tas, ko stāsta, ir tikai viņas versija, jo noteikti arī otrai pusei ir savs stāsts par notikušo laulībā.

[–>

“Šo gadu laikā es tā arī neieguvu sev īstu laulības partneri. Man liekas, es apprecējos ar prezidentu, un Tomass šajā laulībā visu mūžu arī palika prezidents. Tas, protams, ir tituls uz mūžu, bet man svarīgi, lai manā dzīvē būtu partneris. Tā man pietrūka daudzus gadus,” intervijā “Ievai” atklāj viņa.

[–>

Šķiršanās gan bijusi Tomasa iniciatīva, jo Ievai licies, ka ar ticību un izturību varēs atrast risinājumu. “Bet Tomass kādā brīdī izlēma, ka nē. Tomasam likās, ka viņam ir arī citas iespējas, un viņam vajag brīvību, lai šīs citas iespējas izmantotu. Šajā pēdējā gadā notika daudzas lietas, kas man morāli nebija pieņemamas. Kādā brīdī es sapratu, ka tas nav īsti godīgi pret mani. Un es biju tā, kas devās uz tiesu, jo neatradām kopīgu izpratni par situāciju,” skaidro Ilvesa.

[–>

Šķiršanās process rit šobrīd un esot smags, viņa pastāsta. Esot lietas, kas jārisina tiesā, un Ilvesa cer uz taisnīgu tiesu.

[–>

Ieva Ilvesa ir triju bērnu mamma, jaunākais dzimis laulībā ar politiķi. Žurnāla “Ieva” intervijā Ilvesa atklāj, ka bērni par Ilvesu šķiršanos neesot teikuši… neko. Mazais Hanss, iespējams, pārdzīvojis iekšēji, jo savu tēvu mīl.

[–>

Ilvesa arīdzan saka, ka Tomass Hendriks Ilvess ar dēlu kopā pavada ļoti maz laika: “Saprotu, ka žurnālā tā izklausīsies kā kritika. Šī kritika ir daudzus gadus slēpta, bet tā ir. Un diemžēl tas arī pielicis rūgtumu mūsu laulībā. Man liekas, ka Hanss savu tēvu saticis ļoti maz. Aprīļa vidū es aizbraucu uz Kijivu, bet bērni palika Latvijā, un viņiem nekad nav liegta tikšanās ar Tomasu, tomēr Tomass necentās viņus satikt,” intervijā saka Ilvesa.

[–>

Laulība slēgta Igaunijā, tāpēc arī šķiršanās process norit tur. Priekšā tiesvedības. Viņa tomēr nenožēlo kopā ar Ilvesu pavadītos gadus, jo šis laiks ļāvis augt profesionāli un satikt izcilus cilvēkus.

[–>

Pilna intervija lasāma 24. aprīļa žurnālā “Ieva” vai portālā Santa.lv!

Follow “Delfi” also on Instagram or YouTube profile – join to learn the most important and interesting things first!

The content of the publication or any part of it is protected by copyright within the meaning of the Copyright Law, and its use without the permission of the publisher is prohibited. Read more here


The article is in Latvian

Tags: Ieva Ilves tells time backstage marriage collapse

-

NEXT Great Britain plans to deport 5,700 illegal immigrants to Rwanda this year / Diena