“Kreslas” actress Kristen Stewart is visiting Latvia

“Kreslas” actress Kristen Stewart is visiting Latvia
“Kreslas” actress Kristen Stewart is visiting Latvia
--

The star of the movie “Chair”, American actress Kristen Stewart was seen in Latvia, Ikškile, where she visited the restaurant “Brandīns”, according to the company’s post on the social network “Instagram”.

Kā vēsta portāls “rollingstone.com”, ASV aktrise ieradusies Latvijā, lai izraudzītos vietas, kur uzņemt filmu “Chronology”.

[–>

Kristenu pārsteigusi Latvijas dabas daudzveidība — pludmales, kas atgādina Floridu un atrodas tikai dažu jūdžu attālumā no mežiem, kas savukārt atgādina Klusā okeāna ziemeļrietumus.

[–>

Lai gan sākotnēji šķitis dīvaini uzņemt filmu ārpus Holivudas, aprēķini rāda, ka Latvijā to izdarīt varētu būt izdevīgi. Tāpat šeit izdotos topošās filmas uzņemšanu padarīt “mazu un intīmu”.

[–>

“Es negribu, lai filmēšanas laukumā būtu 80 cilvēku,” viņa paudusi portālam. “Ja es ieraudzīšu kravas mašīnu, es zaudēšu prātu.”

[–>

[–>

Restorāns portālam “Delfi” apstiprinājis, ka aktrise patiešām pie viņiem vakardien viesojusies un arī ieturējusi maltīti “Viņa bija arī ar savu filmēšanas aģentūru,” stāsta restorāns. “Brandīns” pārstāve arī kliedē baumas, ka attēls ir veidots ar mākslīgā intelekta palīdzību, tas esot īsts.

[–>

Arī restorāna atpazīstamību un reklāmu šis notikums ietekmējis pozitīvi, cilvēki ne tikai ar ievietoto attēlu vietnē “Instagram” naski dalās un izrāda savu patikšanu, bet arī vēlas nobaudīt maltīti restorānā, kurā viesojusies aktrise “Ir vairāki neatbildēti zvani un jau kaut kādas rezervācijas pieteikušās. Nezinu, vai tas ir tā iespaidā vai vienkārši, jo cilvēki zin, ka te ir viss ļoti labi,” skaidro restorāna pārstāve.

[–>

Restorāns “Brandīns” par aktrises apmeklējumu izsakās ļoti pozitīvi – “Ļoti pretimnākoša, smaidīga, pozitīva, ļoti patīkama persona.” Kā arī atzīmē, ka apkalpojošā personāla attieksme bijusi profesionāla – “Mums pret visiem klientiem ir vienāda profesionāla pieeja, izturamies pret augstākajiem standartiem.”

[–>

Kristena Stjuarte nebija vīlusies par “Brandīna” apmeklēšanu – “Viņa bija sajūsmā par to, cik garšīgs ir ēdiens, un bija priecīga par apkalpošanu. Kā viņa teica, ka “viss bija ļoti labi,”” pastāsta “Brandīns” pārstāve.

[–>

2024. gadā aktrisi varēs redzēt filmās “Love Lies Bleeding” un “Love Me”, kā arī šobrīd viņa strādā pie tādām ekranizācijām, kā “Sacramento” un “Rosebushpruning”, rakstīts vietnē “IMDb”.

Follow “Delfi” also on Instagram or YouTube profile – join to learn the most important and interesting things first!

The content of the publication or any part of it is protected by copyright within the meaning of the Copyright Law, and its use without the permission of the publisher is prohibited. Read more here


The article is in Latvian

Tags: Kreslas actress Kristen Stewart visiting Latvia

-

NEXT funny incidents from the everyday life of an insurer